och här kommer alla känslorna på en och samma gång...

sen i söndags har jag haft vårkänslor. allt började då på söndagen solen sken rakt in i min lägenhet och det var relativt varmt ute, jag öppnade fönstret lite och kunde höra fåglarna kvittra, det var verkligen himmelskt. Sen dess har det hållt i sig. Var på promenad med Matti idag, först så lunchade vi sen gick vi en lång promenad, vi stannade till vid en bänk (där vi hade brännboll under nollningen) och satt och kollade ut över vattnet (vet inte om det är en å eller en sjö som rinner där) och det var så härligt. Jag kunde sitta i timmar, men vi gick efter ett tag...

En sammanfattning av BUS-kursen hittills, mycket intressant faktiskt. Det handlar just nu om hur skolorna såg ut förr, typ 1800-talet och om utvecklingen tills idag. Har även hamnat i en bra klass, vi har mycket skoj tillsammans. På redovisningen senast satt vi mest och skrattade, det kändes att vi kom närmare varandra och allt lättades upp. Det är lite halvjobbigt att hela tiden komma till en ny klass med nya människor.

I 3 veckor nu framöver så har jag sambo!


"what happened to miss-no-longer-afraid?"

helgen, fester, pengar, rumpan

denna helg har varit mycket efterlängtad, just för att vi alla får pengar, mer pengar än vanligt plus lite lön från att ha jobbat under julen. Gött mos! så nu ekar det inte i min kyl längre, jag behöver inte gå runt hungrig ;)
Igår var det rumpan, i vanlig ordning där vi i laget "so far, so gooood" träffades för att ta en placering på topp-tio-listan på rumpan.se vilket vi också gjorde, men förra fredagen kom vi på en fjärde plats och igår gick det lite sämre, en tionde plats. Quizet dock var svårare, många låtar som man känner igen med det är ju det där med artisten....

skönaste kommentaren igår kom från sandra, då vi snackade om riktnummer i sverige... hon var lite osäker på vart 054 varifrån, jag tittade på henne med en "dumförklarings" blick... jag undrade va hon mena, för att 054 är ju karlstad... då kom hon på det, och ett hysteriskt skratt utbröt! - jag är dock dålig på att förklara saker och ting, det var mycket roligare att uppleva det!!!


"hatet att inte veta, är outhärdigt"

jag är en liten periodare, men vem är inte det?!

Nu var det längesen men när den 24 i varje månad kommer så påminns jag av det som hände. Däremot får jag även lite dåligt samvete när jag inte tänker på honom, känns som att han blir besviken på mig för att har "glömt" bort han. Men det har jag verkligen inte. imorgon är det 7 månader sen.
Om man blundar riktigt hårt, så kan man se dig framför sig, och om man verkligen lyssnar  riktigt noga så kan man höra ditt skratt. Även dina sista ord till mig kan jag höra starkt, that i keep locked in my heart.
Jag tror att jag nu verkligen har förstått att du är borta, det skrämmer mig. Du kommer aldrig tillbaka igen.
Jag har förstått, och även accepterat att jag aldrig kommer få se dig igen.

Avril Lavigne - slipped away är en låt som påminns om dig, speciellt texten.

Jag får dock ett leende på läpparna, när tiden med dig påminns. Hur du på de flesta fester yrar runt med ett glas vatten, för du anser att du fått för mycket att dricka, fem sekunder senare står du där med en öl... Även när du ligger i bagageluckan på en taxi och sjunger om en myra, eller de gånger vi gjort sällskap hem och en av dessa gång vi bytte skor, jag fick dina herrskor och du fick mina finstövlar. Gud, va det finns minnen!
även när du kommenterar på ett sätt bara du kan göra, och tar allt som det kommer. Det var det som gjorde dig till den person du var, den som alla tyckte om, den som alla killar ville vara och den som alla tjejer ville vara med ;)
Du var även den som pushade mig på fotbollsplan till att orka mer än vad jag kanske inte normalt sätt skulle orka...

Du representerar en av alla himlens hjältar.
Du är min himlahjälte.


"Can you see me in heaven?"


ett litet inlägg till Heath...

Åh, jag är så förtvivlad. Heath Ledger är död. Jag har tyckt om honom sen jag såg han i 10 orsaker att hata dig, där han kom med sin krulliga hår och den härliga australienska dialekten... då smälte mitt hjärta.
sen kom En riddares historia, och där var han inte sämre... ännu finare med sina guldlockar!
Den senaste filmen Brokeback mountain är väl inte riktigt min stil av film, men den är faktiskt bra.
Heath blev bara 29 år och lämnade efter sin en liten dotter på några år.
   
May you rest in peace, and may the angels take care of you in heaven.


Till något annat, sverige spelade lika mot Ungern idag 27-27
har även kollat på en Grymt bra film ikväll, hos Sven... Transformers... jävlar va bra den var! kanske blir en liten favorit, häftiga effekter, men det är ju bara att se vem som har gjort den... Mr. Spielberg!

Man vet aldrig vad man har, till man förlorar det.

En ny kurs och helgen.

Fick en frågan idag? är du döv? ja, jag tror det... på den senaste tiden har jag varit i min egna lilla bubbla och både sett jävligt dåligt och så hör jag illa med, det är väl för taskigt?!
Kompisar har försökt hälsa, och jag har dock kollat på dem, men inte reflekterat över dem, dock insett senare att jag faktiskt kände dem. Mycket pinsamt. Det där med att jag hör dåligt, har nog med språket att göra, förstår inte andra dialekter... eller så är det för att jag inte lyssnar? vad vet jag?!

En liten resumering av helgen.
Fredag - blue moon bar, där vi först åt tacobuffé (är vi fattiga studenter) plus i kanten så spelade arvingarna, vilket för min det kvittade, dock extra trevligt med kända karlar!! ;)
Vi åkte vidare till rumpan bar, där vi festade hela natten, först quiz där vi kom fyra och sen drog dom bort alla bord och stolar, där vi på dansgolvet tillbringade natten.
Dagen efter var lite små segt men att det var en trevlig afton som väntades. Ännu en temafest, en efterlängtad! Det var tema: Soppkök. Så vi uteliggare hade lite party!
  

Nu kurs, BUS... verkar vara den svåraste hittills... gash... men men..."Om jag visste att det skulle bli såhär, skulle jag vilja göra allt ogjort."


last day, tomorrow

Sista dagen imorn, gött!

Denna afton hängde jag med Sanda, Karin och Emelie på gympa, ska dock säga att jag är inte nån människa som rör på mig på det viset. Det har alltid varit fotboll i mitt liv men ikväll hittade jag muskler som jag inte trodde jag hade. haha, ja jävlar vilket träningsvärk jag har! det var intressant att röra på det sättet som vi gjorde... men kominationen med både ben och armar i takt med musiken var ju en klass för sig. Jag såg rätt rolig ut, otakt och när alla gick höger så gick jag vänster... Hur svårt, tänker nog alla men om man frågar mig så är det sjukt svårt.
Nu har tjejerna fått mig att köpa träningskort, vilket är jätte bra, då får jag tummen ur arslet och göra nåt. Jag måste verkligen börja röra på mig.

hanbollen har börjat, fan att TVn är trasig, vill ju se när Världens Bästa Kantspelare spelar... Och vem är denna kantspelare? jo, ingen mindre än JOHAN PETTERSSON! (ett plus i kanten, han är vänsterhänt!!)
   
"Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar."

naturkursen, helgen, gympa....

Leona Lewis - Bleeding Love

Nu är snart den underbara naturkursen över, äntligen. Nu väntar BUS  - Barn och ungdomar i samhället (eller nåt) imorn ska det göras en utvärdering... och vad ska man klaga på?? jag vet, BOKEN!!! jag vet även att jag inte kommer vara själv om den åsikten, vilken jävla bok, det som var det tuffaste med boken var att den va på engelska.

Jävlar va det blåser ute, mina fönster rör på dig, lite läskigt faktiskt, men jag överlever nog.

Sandra, Madde och Karin va på box idag och hade haft riktigt kul, så du har dom fått mig att följa med på gympa imorn. Okej, sophie kommer inte kunna gå på fredag! träningsvärk!!! men jag funderar nu starkt på att kanske köpa ett träningskort, behöver ju röra på mig, det är aldrig fel.

Helgen ser jag verkligen fram emot.
Fredag - Blue moon bar
Lördag - Temafest
Söndag - DEGA hela dagen.

Jag kan glömma, men aldrig förlåta!


Tenta nr 2

En till tenta är gjord nu. Det var en tenta som man gjorde över internet hemma, på its.kau.se där det flervalsfrågor, vi skulle besvara. vilket resulterade på 25 minuter, svara på 25 frågor från typ skit många kapitel ur PES-boken. Vi blev uppdelade i gruppen, och min grupp var typ sist, så jag fick reda på att alla andra hade klarat tentan... Okej, tänkte jag, ingen press nu... skit nervös, som jag var, sätter jag mig och startar tentan...
resultatet : 76 %          (50 % G 75 % VG)
Alltså, Sophie Runeborg fick VG på tentan...!!!!!


helg, nöjes, tenta, funderingar...

det blir aldrig som man tänkt sig, varför? Jag hade verkligen gjort planer för denna helg, jag har då inte gjort något av det. Jo, lite men inte i den mängd som det var tänkt från början. Nu sitter jag här ensam, men två katter som sover på mitt köksbord och har ångest för helgens "inte gjorda" saker... fan, att man är så duktig på att vara efterklok.

Var på nöjes igår, trevligt måste jag säga, Men herregud vilken vacker karl jag såg i baren, jobbade som bartender, oj oj oj, han fick mig att bli knäsvag! jag menar det verkligen! han var så extremt vacker! Inte snygg eller söt eller läcker, utan mycket vacker! Efter kvällen blev det efterfest på Campus, jag skulle få låna Karins soffa och sova på, vi var väl hemma hos henne runt 07.00 på morgonen, och det resulterade i extrem trötthet idag ;) satt och spelade Wii hos magnus hela natten, första gången jag hör talas om Wii, så det var roande... är så trött på alla som spelar Guitar Hero, orsaken är den att ALLA spelar det... eller kollar på scrubs. Om man spelar G.H. och kollar på Scrubs, då är man student :)

Jag vet inte vad jag ska göra, när man försöker sitt bästa att bli förstådd på ett bra sätt, jag vill så gärna hjälpa till med att det är lönlöst. En starkare personlighet måste komma in i livet, för att reda ut allt oklart. Behöver jag hjälp? eller är det den svaga individen? eller måste jag få hjälp av någon för att på så sätt hjälpa den svaga?
Jag orkar inte se på när en individ går under och ingen gör något åt saken.

Tenta imorn, herrejävlar... det är det jag kan säga so far....

Jag är fortfarande mycket förälskad i Daniel Breitholtz, en kärlek som är för övrigt besvarad (kanske bara i mitt huvud, vad vet jag, bagateller)

Han skrev i en artikel om kärleken, och jag kom på mig själv sitta med huvudet på snedden och säga tyst till mig själv "naahhh"... kolla in hans blogg på allears.se


Citat från tidningen:

"Hur ser du på kärlek?

- Den dagen jag gifter mig är det för evigt. Jag kommer aldrig att vika från min hustrus sida. När man hittar den man ska dela sitt liv med så är det en livskamrat, en pakt som man sluter för livet. Jag vill inte bli som alla andra. Men hittills går det inte så bra, eftersom jag är 29 år och tvärsingel." - Daniel Breitholtz


Om du var i mina skor, hur hade du reagerat? vad hade du gjort?


Fredag

veckan har gått mycket fort, man har nästan knappt känt av att man är tillbaka i K-town, tillbaka till skolan och allt där till.
fick lite däng för jag inte varit så aktiv på bloggen den senaste månaden, men mycket är för att inspirationen för att skriva inte funnits plus att jag helt enkelt inte haft nån motivation till det.

Fan, några jävla idioter har förstört bilddagboken för mig, det är visst några som har hackat sig in och läst av alla lösenord alla användare har, om jag förstod saken rätt. pff... mycket irriterande!

Vill även punktera att nu är Jamie Cullum inte singel längre, han har skaffat en tjej, ja, det är sant. Så jag måste lägga han bakom mig och gå vidare... (men plus i kanten så heter hans brud Sophie, ja, samma stavning och allt!!!)
Läste dock i en artikel om att snyggingen Daniel Breitholtz vill hitta den rätta tjejen och börja tänka på familj. Nu jävlar är jag först på att paxa honom! jag ställer upp för samhället och tar mig en plats i hans liv, jag gör det. Känns lite som att det var min mening med livet, att få vara med han. Åh, jag har redan glömt Jamie och gått vidare med Daniel... dessutom mitt herrskap så är han ju djurgårdare, är det inte helst perfekt?!

     
jag har nog varit lite små kär i han sen idol cirkusen drog igång 2004Ut med det gamla, och in med det nya!


singlar vill bli morgonpigga...

"En av fem svenska singlar definerar sin som "nattuggla", med sena kvällsvanor. Men samtidigt vill man träffa någon som lär en uppskatta tidiga morgnar. Det visar en ny undersökning från dejtingsajten Parship.se"
- Metro.

Gud, va jobbigt när det stämmer in på en!!

But for now

jag kollade när jag skrev här senast, det var den 27 december. Orsaken till detta är brist på internet i Strängnäs.
Nu har jag äntligen kommit tillbaka till Karlstad, och återvänt till pluggandet. Första dagen började inte så bra, jag försov mig, skönt att Maria finns till hands, hon ringde och väckte mig, tack!
Jag var hemma under jullovet, där var det mycket trevligt, festade med vännerna, umgicks med familjen. Jag hann även jobba en hel del. Om jag skulle skriva om ALLT som hände i Strängnäs under de dagar jag var där så skulle bloggen bli ett himla långt inlägg. Så skoj ska vi inte ha det. Jag kan berätta att det var mycket trevliga och känslomässiga möten, det var både positivt och negativt att vara hemma.
Det var skönt att kramas med mamma igen!!!

haha, det roligaste var nog när vi spelade tjejkicken sista helgen innan jag drog mig tillbaka. Tjejkicken är en årlig fotbollscup för damlagen i kommunen. Vi vann den förra året, och blev då kommunmästare!
Denna gång kom vi med ett lag som inte tränat något tillsammans, många som inte heller har rört på sig sen säsongen tog slut (påpeka att jag var en av dem)
När första matchen inledde trodde jag att jag skulle dö, fan va jobbigt det var. Jag hade redan fått träningsvärk efter första matchen, men gud va kul det var att sätta på sig ÅIF tröjan och spela fotboll....
jag gjorde även ett må. vet inte riktigt var vi hamnade, typ tvåa eller trea, men för mig är det oviktigt!

Men nu är jag tillbaka i K-town och allt rullar på som vanligt.


Det finns en viss saknad, men jag säger inte vad det är... Men det gör mig glad. (resten håller jag för mig själv)


Vad livet överraskar ibland!

RSS 2.0