Not My Day!!

Min dag började helt fantastiskt, eller den började väl igår eller någe... men imorse vaknade jag en timma försent, tack karin för du messade mig. Jag hade stängt av alarmet i sömnen, har aldrig gjort det förr, herrejävlar, kastade mig upp, vaknade väl inte förrän det var dags att gå till bussen... tror ni att turen vände där? nejdå, pinsamt som faaan! min busskort hade gått ut, så hållplatsen fick Sophie gå av, för hon inte hade lösa pengar, men när hon precis klivit av, kom hon på att hon tagit ut en hundra-lapp för att betala bussen till väse... men självklart!!! JÄVLAR! kom två timmar försent till min praktikplats... dagen gick ju redan hur bra som helst, hur kan den bli sämre?? Jo, har inte fått min lön än, de har skickat ut ett lönespec. men inga pengar syns på min konto, hallå???

kan min dag bli bättre?

saknad

Idag på min praktik så lärde jag en flicka att knyta sina skor, just då slog det mig, när jag satt där, så använde jag samma teknik som en kär person lärde mig en gång i tiden. Öggla + öggla = in genom hålet så har vi en knut. jag såg oss framför mig, när jag som liten flicka satt där i mitt långa blonda hår i trappan medans du satt framför mig på huk och sa just de orden, och lärde mig att knyta mina egna skor.

Fast jag vet hur man knyter sina skor idag, så är det så mycket annat jag inte har kunskap om.


Fucked up!

Det virrar runt så många olika tankar i mitt huvud som jag blir knäpp på. Dagarna går och jag vill inte tänka på det, men när det träffar mig så får jag nästan ont i bröstet... det har med ekonomin att göra, överlever man en månad till?? kommer jag klara av skolan, och de kurser, tentor och uppsatser? Hur kommer sommaren vara, med katterna, amanda, mamma?
Men men, jag måste leva i nuet och koncentrera mig på det som ska göras nu... jag vet som ska göras, jag måste bara finna inspirationen och motivationen.

Imorn väntar praktiken på mig, ska till väse, där jag kommer bli mött av en ny handledare och en hel ny klass, ska bli intressant och kul. måste dock gå upp skit tidigt... men ett bra första inttryck är viktigt!!

What happened to miss-no-longer-afraid??

Min nya nalle :)

tre dagar innan jag skulle åka hem till strängnäs över påsk så ringde jag och förlängde mitt abonemang hos 3, vilket resulterade att jag fick en ny mobil, snyggt, tänkte jag. det skulle ta två dagar, vilket var perfekt, då hade jag något att göra på tåget... Som allt annat i livet, blir det aldrig som man tänkt sig, de ringde dagen efter och förklarade att mobilen jag beställt är ofantligt populär just nu, och hade tagit slut. Antingen skulle jag få vänta i 2 veckor, eller helt enkelt välja en annan, satt länge och funderade, men jag hade ju fastnat för just den som var slut. Jag bestämde mig för att vänta... till den 15 april... tror ni att mobilen kom då? nejdå, de ringde mig och sa att mobilen är på väg nu, det var i fredags. Okej, tänkte jag. På måndag kommer den säkert. Hmm... det gjorde den inte, ringde till 3 igen, som sa att den hade kommit, jag gick ner till Pekås, Sjuk som jag är, lämnar kollinumret till dem... tror ni jag får den?? nejdå, den hade inte kommit än, fick återkomma om tre timmar...

Nu äntligen... så har allt löst sig, har fått min nya nalle, äntligen! om man väntar på något gott, får man ibland vänta alldeles FÖR länge...

saknar redan min gamla mobil, fan vi har ju två år tillsammans... men ibland måste man gå vidare.

sjukling

När en kvinna är sjuk, så kan hon fortfarande laga mat, städa och pyssla om hemma, det är som vanligt. Men när en Man är sjuk, då går nästan världen under, det är så fasansfullt synd om dom och blir helt förlamande i kroppen, hur kommer det sig att det är så?
Jag är iaf kvinna, och ligger sjuk. Visst hade det varit trevligt om nån kom hem och pysslade om mig. Det hade jag verkligen inte sagt nej till, men jag klarar mig helt och hållet själv.
Orsaken till min sjuka är min jävla-helvetes-fucking-visdomstand... vaknade fem i morse och hade skit ont. Måste kontakta nån tandläkare här i karlstad, hur ska det gå när man är van att ha mamma på sin sida varje gång man besöker tandläkaren i strängnäs? bortkämd? hell yeah!!!
Det jobbigaste med att vara sjuk nu är att jag missar mina första dagar på praktiken, vi ska vara ute i 5 veckor, och runeflickan inleder dessa med att vara sjuk!!! jätte bra jobbat, tjejen!!! Det är faktiskt rätt pinsamt, ska vara i en ny klass och har en ny handledare. men men, man kan inte rå för när man bli sjuk.

Nu blev jag glad, Min barro ringde. Fast man inte hörs varje dag så vet man vart man har sina vänner. Vi hörs inte varje dag, hon jobbar mycket och jag har skolan, men sen kommer det då vi hörs, och att känns så bra.
Jag saknar verkligen mina vänner, har nog kommit i en liten svacka, då jag vill vara där för mina vänner, vilket är rätt omöjligt när det bor 25-30 mil ifrån mig, visst det är bara ett samtal ifrån, men man vill vara där kroppsligt också.
   
 
Barro och Söufi i alla väder :)

bättre än såhär...

för några inlägg sen så frågade jag om det fanns någon därute som hade en ordbok om knepiga personer. En av mina musketörer gav mig tips om en hemsida... Den gav mig mycket svar, samtidigt som det var roligt att lalla runt där. skulle söka på irländare, för att se vad för skoj det stod om dem, då idiot kom fram. På svenska, norska och danska stod det olika citat och påstående om hur en idiot är och vem som egentligen är just idiot.

"Jag förnekar inte att kvinnor är galna. Den allsmäktige guden skapade dem för att passa ihop med männen."
"det är bara en idiot som aldrig ändrar på sig."
"Man ska aldrig närma sig en oxe framifrån, en häst bakifrån eller en idiot från någon sida alls."

Känslor var också intressant.
"han som inte kan ge, kan heller inte känna."
"Om det är förnuftet som formar människan, så är det känslan som leder henne."
"ögon som inte gråter, ser inte."

Tillbringade lördagskvällen med Patrise, vi både är lite småsjuka, då vi tänkte att vi kunde vara sjuka tillsammans, det blev Robinsson på TV och sen massa tjejsnack, precis vad som är ingredienser för en lyckad girlnite. Det blev massor av prat av en mycket speciell människa, som ligger otroligt nära mitt hjärta. Oavsett i världen vi befinner oss, men diverse människor, kommer den vara speciell hos mig. Har även varit en liten period i personens tecken. Hur kommer det sin att tankarna kommer nu? vad är det som påminner om personen i fråga just nu?
det jag kan säga helt ärligt att jag saknar personen hur mycket som helst... ibland frågar jag mig själv, varför???


- snyggast på festen!!!

för övrigt hittade jag världens sötaste kort på min syster när hon var liten! måste bara visa allmänheten.

Amanda Runeborg som liten bejbi (då)


Amanda Runeborg sommaren 2008 (nu)

Min älskade Syster, du är så vacker! Jag älskar dig och kommer beskydda dig hela livet ut.


alkohol alltså?

Man gör mycket dumt och onödiga saker på fyllan. Blev ännu mer påminnd av ett mejl som låg i inkorgen imorse... måste citera det. Som alla vet så är det varningstext på cigaretter, det bör även finnas på olika flaskor som innehåller alkoho

  • Alkoholförtärning kan få dig att tro att din ex-älskade kommer att dö om du inte ringer honom/henne klockan fyra på morgonen.
  • Alkoholförtäring kan få dig att tro att du kan sjunga.
  • Alkoholanvändande kan orsaka fantasier om att du är hårdare,häftigare, snabbare och ser bättre ut än alla andra människor
  • Alkoholförtäring har den verkan att du ser ut som en idiot när du dansar.
  • Alkoholförtäring kan få dig att tro att du viskar, trots att du inte gör det.

Men vi dricker iaf, och på söndagen säger man nästan alltid, jag ska ALDRIG mer dicka...- Sommaren 2008, på riva i strängnäs...


som sagt...

När jag sitter på bussen på väg till skolan eller hem från skolan funderar jag alltid över varför folk är så rädda för varandra? om det inte finns två säten lediga utan bara en, så står folk hellre upp, hur kommer det sig? jag orkar inte stå, jag sätter mig gärna... så bökigt att stå.
Imorse inträffar en mycket pinsam insident på bussen,  jag var (för första gången) nära att stå upp, bussen var rätt full, och just när jag kom in, så såg jag bara en ledig plats brevid en kvinna, jag kollade på henne, då jag upptäckte att hon är min gynekolog... hell no! jag tänker inte sitta brevid henne, men när jag närmande mig henne såg jag att två platser bakom henne var lediga, tack gud, säger jag bara. Har absolut ingenting emot henne, men ibland kan det bli lite pinsamt att träffas utanför, liksom i privatlivet...

Home sweet Strängnäs, Påsk i all ära, och en fråga, varför blir det alltid så mycket vuxensaft när jag är hemma??? har varit bakis typ varje dag, livet i strängnäs är som att vara på en festival :

)     
tillbringade påsk med mina nära och kära, hela familjen på mammas sida kom upp, man ses så sällan nu, massa trevligt.
Umgicks även med mina musketörer, som gör allt så mycket roligare när man är hemma.

RSS 2.0