En dag i taget...

... Det sa du till mig. och då börjar förhoppningarna, genom de orden så händer det något i min kropp, en känsla av förhoppningar börjar visa sig. men är det något att se fram emot, eller kommer jag bli sårad, igen?! jag vill ha dig nära, jag vill känna när du håller om mig, ta mig i din famn, känslan du gav mig igår, när du var här på en snabbvisit. du stod och höll om mig, jag ville inte att du skulle åka.
Hur kommer det bli? tar vi en dag i taget?

Imorgon kommer min älskade syster <3

ja!

Jag sa Ja till dig men Första gången jag sa Nej, det var som att jag aldrig sagt Ja till dig.

jag är livrädd!

varför älskar du mig inte?

Nu, älskling bör du sätta dig ner och titta runt. För jag tror visst att du har slagit i huvudet.
Jag älskar dig så mycket att jag är villig att prata tillbaka vettet du tappade när du slog dig.
Jag ger dig allt du behöver, även dina vänner tycker att jag är en bra tjej för dig, allt jag behöver veta är varför?!
Varför älskar du inte mig? när jag gör mig själv så enkel att älska. och varför behöver du inte mig? när jag gör mig själv så enkel att behöva.
jag har skönhet, jag har stil, jag har klass och jag har bröst... kolla hit!
jag har även ett hjärta, som inte vill bli brustet!


Beyonce - "Why don't you love me"

what is life?

Ibland händer saker, man aldrig trodde kunde inträffa. Saker som får en själv att börja tänka, vad går livet ut på? vad är egentligen meningen med livet?! vad är min roll i denna värld?
Jag är tacksam för mina vänner och min familj! jag ska vara glad att jag har en plats här i världen! Det finns så många som skulle göra vad som helst för att byta plats med mig.
Ta inte vänner för givet, för en vacker dag kanske de inte finns kvar. saknaden är hjärtekrossande! (saknar dig K-B)Fast man vet så mycket om livet,  varför blir man då överraskad om hur orättvist livet kan vara?!
Jag tänker på dig!

stunder.

Om jag dör ikväll, så kommer jag inte ångra en sekund. Om jag skulle dö i dina armar, så skulle jag vara trygg, och om dina ögon var det sista jag såg, så vet jag att skönhet finns i himelen också.
Men om vi säger att jag klarar mig, om jag fick fortsätta leva, och om jag var med dig, då vet jag precis vad jag skulle säga, hela sanningen! du får mig att andas, varje minut, varje timma, varje dag.
För varje stund, vi tillbringar tillsammans, så blir bara nästa stund mycket bättre. och om dagen var bra idag, så väntar jag förväntansfullt tills imorgon!!

jag älskar dig...

RSS 2.0