on and on

Jag är så kass, inte uppdaterat något... men vad är ett liv i karlstad? lika mycket som en bal på slottet. Men jag känner att bloggen används mest i syfte att skriva när jag vill, när jag känner för det, när det passar mig, och när jag har TID, och tid är något som kanske inte finns så mycket av just nu för tillfället. det är bara plugg och söndagsfika som man hinner med. Okej, några utekvällar hinns med. Det kan jag inte sticka under bordet med, för jag har en förmåga att ALLTID hamna på mingelbilder, kanske är för att jag känner en riktigt bra mingelfotograf eller att jag kanske söker upp mingelfotografer för att jag älskar att vara med på kort? hm, vad vet jag. roligt har jag iaf.


"På mitt tak, där det är mörkt finner jag en brinnande ros.
jag behöver inte bevis för att se att det är från dig, jag är nedbruten och du är orsaken.
Vad du gjorde mot mig är ett brott. Men jag låter dig komma tillbaka varje gång, för vilken nytta?
Nedanför lyser gatulamporna, de lyser i mörkret, men ingen passerar, ensam i de kalla vandrar själen."Rihanna har kommit ut med ett mycket personligt album, och vissa låtar kan jag relatera till.
vissa låtar är för mycket R&B men en kan kännas lite jobbig att lyssna på, men så bra. så sant!
Russian Rouletteval...

Människan är då rätt dum. Vi ställs mot olika val i vardagen, det händer varje dag. Val om vad man ska äta, val om vad man ska ha på sig för kläder, val om hur planeringen för dagen ser ut. Det finns lätta val i livet, men sen finns det desto fler svåra val i livet som vi möter rätt ofta. Val om framtiden, val om kärleken, val om vänskapen.
Ibland kan val göra dig mycket lycklig, samtdigt kan du som människa göra val som kan skada andra.
Hur man vänder och vrider på det, så måste vi göra ett val.

När det kommer till vänskap och kärlek är valen rätt svåra. man vill ju vara lycklig men samtidigt inte såra någon annan, man gör misstag, absolut, som man (förhoppningsvis) lär sig av. En vänskap är det finaste man kan ha, men kan man kombinera den med kärlek? där ser ni, helt plötsligt ställdes vi mot ett val.
Känns som att jag gjort många fel val i livet fast vad är rätt val, och vad är fel val?


Igen kan göra val åt dig, bara påverka. så fråga dig själv. Vad är viktigast??
Ska man gå all in eller backa? det är ett val.

RSS 2.0