Liar Liar...

Varför ljuger man? Mmm, tänk efter nu... varför? är det för att man själv ska må bättre? är det för att den andra personen man ljuger för ska må bättre att höra nåt annat? är det för att undanhålla information? vad det än handlar om så kommer alltid sanningen fram... soon or later, liksom!! jag hatar människor som ljuger, och speciellt folk man litar på, och vill gärna lita på. Jag förstår bara inte innebörden att inte kunna vara ärlig, och bara säga rakt ut istället att ta krokiga vägar för att rädda sitt eget skinn... När man var liten var det lätt att man hittade på saker för att komma undan att få utskällning, men när man kommer upp i åldrarna 20-40 årsåldern så finns det ingen mening med det. Då är det bara brist på mognad hos personen. Kul att vara runt vuxen åldern och behöva ljuga...

Fler skulle behöva uppleva samma som Jim Carrey fick i filmen Liar Liar... hehe...

När ska och kan man börja lita på sina medmänniskor?

midsommar

Nu är klockan 03.17 och har precis kommit hem, tanken för kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men hade det på känn. Jag tillbringade kvällen med en av mina älstaste vänner, som jag känt i evigheter, men vi är rätt olika, men vi hade riktigt trevlig, satt och pratade om våra liv, vad vi gjort och inte gjort, vad vi vill i framtiden, och hur framtiden ser ut. Vi begav oss ut på en promenad, och promenaden visade verkligen hur jävla litet strängnäs är... när det är midsommar, tycker jag iaf att det ska vara liv och rörelse, hmm.. visst... inte en kotte ute, bara nån jävla full dåre på väg hem för att alkoholen tagit över helt och hållet. Det slutade med att jag träffade syrran på väg hem, och visade upp att jag är en riktigt supersyrra :) att jag ställer upp i alla väder, allt för henne. Vad skulle hon göra utan mig??? hehe.
Första midsommar som jag inte jobbar, första midsommar som jag inte är på fest, första midsommar jag är ensam.

Jag hoppas på att helgen vänder, för att jag vill verkligen det!!

god natt, och nu är midsommar över!!!!

fab 5 k-town

Pratade med två av mina vänner från karlstad igår, det är jobbigt att man är så långt ifrån varandra. Och mads som är kvar i karlstad, måste känna tomhet. Men sommaren går fort, snart ses vi igen i skolan, precis som förr, kanske en aning brunare, om nu solen kan komma fram, diggar inte regn.

Mads - Irreplaceable
Kagan - Single ladies
Empo - Supermassive blackhole
Sandra - Bleeding love

De förflutna kommer tillbaka ibland.

Jag trodde verkligen att jag såg dig igår, men det var bara en dimma... som om det var en ängel som passerade mig.
Allt kommer jag ihåg som om det var igår, innan ditt liv passerade förbi mina ögon... vi skrattade, vi hade drömmar, vi hade livet... men nu är det borta.
När jag är hemma är känslan av dig mycket större, och alla känslor blir starkare.
Jag kan komma på mig själv sitta och tänka på hur livet hade varit om du fortfarande hade varit bland oss, hur du hade sett ut, vad du skulle ha gjort, hur människor skulle ha mått.

Jag saknar dig fortfarande!
repetera-knappen

Person - Tjenare, Sophie (några fall "Rune")
Jag - hej hej..
Person - Så du har sommarlov nu?
Jag - Njae. sommarlov vet jag inte om jag kan kalla det, jobbar på riagården. men jag är ledig från skolan iaf.
Person - Ja, hur går det i skolan?
Jag - Det går jätte bra, trivs bra i karlstad och så.
Person - Vad var det du pluggade? lärare va?
Jag - japp, med estetiskt lärande.
Person - vaddå? ska du bli estet lärare?
Jag - nej, jag kommer att bli en lärare som kommer använda sig av estetiskt lärande, vilket innebär att du vill lära genom lek, och hur du kan göra undervisningen mycket roligare för sina elever.
Person - ehh... jaha...
Person - Hur länge är du kvar i strängnäs då?
Jag - till augusti.

Detta är något som förekommit nu varje dag i två veckor, det är ett mönster...
första gången någon frågade om plugget o livet i karlstad, var det intressant att svara, men nu känns det mest som ett manus... alltid samma frågor :) men jag bjuder på mig själv.

Var på kurs idag, för alla vikarier i strängnäs kommun, jag och en av mina första kompisar i livet - Sandra. Satt och messade varandra, vi hade skit kul! hoppas vi inte störde någon.

Varför går tiden så fasansfullt fort? jag vill bara stanna den lite, så jag hinner andas. Please!!

im singing in the fucking rain...

Nu får det fan vara nog, har inget emot regn, men när man går på sommarlov och vill njuta av vad sverige har att erbjuda för sommar, så möter man istället regn och moln... hallå?? vart är solen?? värmen?? come on!!!
Jag som går runt och skryter om att strängnäs är en sommarstad?? när börjar sommaren då?
Fast det har regnat typ hela tiden så blev det grill och middag igår me mina damer. första gången på länge vi var samlade, vi festade till det och gick ut på BK (nej, inte burger king, utan bar & kök)
Det roligaste med att komma hem lite då och då är att se om folk har förändrats, vilket de alltid misslyckas med. alla ser likadant ut, de gör samma saker, som ett elakt mönster... den enda förändringen är väl att det skaffar barn, eller två :) haha.

solen, jag väntar fortfarande...

tick-tack...

jävlar va dagarna i strängnäs går fort... men det är så gött att vara hemma.
Våran nya tränare i fotbollslaget (har känt han sen jag var liten) tvingade mig att komma och träna imorn, visst, det vore ju hur kul som helst, fotboll var en stor del av mitt liv förr, men jag lever inte det livet längre. Min kropp lever inte det livet längre, men jag ska ge det en chans iaf.

Gårdagen var så himla mysig, barro kom föbi på kvällskvisten, jag blev så glad, vi gjorde fruktsallad med glass, tog hennes bil ner till stan och promenerade runt mälaren, solnedgång och massa mys. Hon han även färga mitt hår, det behövdes, kan jag säga :)Åhh... som vissa vet är jag besatt av Twilight, och ja, det är en bra början att kunna erkänna... nu har trailern för Twilight: New Moon kommit ut.
EnjoyJag och empo måste vänta tills november tills den kommer på svenska biografen.

Alkohol...

Fullt ös, medveteslös (nästan) har det ofta varit förr, och nu på eskilstunas 350 års jubileum skålades det högt i skyn. Men alkohol tar inte på mig längre, jag vet också varför, men egentligen ska det vara tvärtom... känns det som... men min kropp har en spärr, som aldrig släpper. Kommer jag någonsin att gå vidare, efter allt?? jag vill så gärna... jag vill bearbeta allt.

350 år, jävlar va gammal du är, eskilstuna! denna stad har jag en historia med, och när man är där, kan man känna att man blickar tillbaka på sitt gamla liv, med alla minnen som finns, det ger mig ett leende på läpparna. Dessvärre hann jag inte träffa mina damer, två av tre hann jag träffa, saknar dig barro, vill snart träffa dig.
Caisa och tezzi hann jag träffa. Kan inte komma ihåg när jag träffade min sångfågel sist, det är jobbigt att vara ifrån sina vänner, speciellt länge. men sommaren är lång, måste ses mer.
    - Jag och Tezzi.

Madde bjuder på sig själv, men efter att någon tryckt på hennes repeatknapp så hon går runt och sjunger en mening i Tingeling-låten hela vägen från torget till loket fick jag nog... :P
När vi var i stan ville jag ta ett fint kort på eskilstunas kyrka, men finn ett fel, ett fel som inte alls ville flytta på sig...
Tiden läker alla sår, jag väntar fortfarande... för vissa sår går inte att läka...

back in the days.

Lukten är den samma, allt står på samma ställen som det alltid stått, köksbordet som jag sitter vid just nu är dock utbytt mot ett mycket nyare och bredare bord, med 6 stolar istället för 4 som vi hade förr.
Jag tittar ut genom köksfönstret, mina ögon möts av lekparken på andra sidan vägen där jag tillbringade min barndom. Rutchbanan har tagits bort, för de ansåg att den var farlig, hm, den har typ funnits där i över 20 år, och nu kom de helt plötsligt på att den var farlig, jag instämmer dock, jag är glad att vi klarade oss när vi på vintern slängde oss ner för den... helt livsfarligt. Lekplatsen nedanför fönstret är inte heller likadan, tror det är som klädesmode, att de måste bytas ut för att gamla saker blir gamla och måste förnyas.

Lite som studentfirandet nu i dagarna, allt jag ser är när jag själv stod i skolans fönster och skrek av lycka att skolan äntligen var över, att man var fri och skulle bli vuxen och in i arbetslivet. Gud, vilka förväntningar man hade då, men allt jag hade byggt upp och planerat efter studenten, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Var på Matildas student igår, undrar vad som försegår i hennes huvud nu efter all stress innan skolavslutning, alla betyg ska sättas osv. Hur känner hon idag? är hon förväntansfull? en helt ny värld har öppnats för henne.
  Matilda Broberg.

Jag önskar henne all lycka i livet! det är hon värd!

Jag har så många förväntningar för denna sommar, tyvärr kan den inte bräcka förra året, inget kan slå sommaren 2008, den var helt magisk, men man får som sagt göra det bästa av situationen. Vi tillsammans för göra det bästa vi kan!!
 Grymt bra låt :)
Blue foundation - Eyes of fire

inte långt kvar nu...

  • PLUGGA.
  • STÄDA.
  • TVÄTTA.
  • PACKA.
Vilken ordning tror du att dessa uppgifter kommer göras??
Jag känner mig så himla stressad, vilket jag inte behöver känna, men jag vill ha allt klart tills på onsdag, helst imorn (tisdag) men vi får vi väl hålla tummarna att jag hinner. Det viktigaste är dock plugget, de sätter betygen på torsdag. En uppgift är klar, three to go :P

imorgon kommer min Sassa, jag längtar!!!!


RSS 2.0