Jag saknar dig!

Jag frågade aldrig efter dessa känslor, jag trodde nog aldrig att jag skulle falla, visste inte hur det skulle kännas, till den dagen jag gjorde det. jag var förlorad!
jag frågade aldrig efter rosor, eller efter kärlek, på något vänster så tog mina känslor över och jag kunde inte hålla emot, och jag har funderat ut det nu. jag är nog kär.
Nu saknar jag dig, suktar efter din kärlek, och det skrämmer skiten ur mig, för mitt hjärta är så svagt, och ibland är det svårt att andas, Hur kan du ta detta så lätt?

jag saknar dig så, men snart är jag i din famn!

the summer is here!

Sommaren har anlänt. Solen skiner, fåglar som kvittrar, blommorna blommar med underbara färger,  inga moln på himmelen och sommarkänslorna flödar. och för mig så är de besvarade. Mina känslor är besvarade! Det finns en person i mitt liv. men vem, det håller jag hemligt ett litet tag till :P

Men om man ska göra en kortfatta allt, så kan det ta en jävla lång tid innan man inser vad man har framför sig. Och även att många tårar har fallit, och hjärtat gått i bitar. Men är alla människor värda en andra chans? ( i detta fall, kanske för många chanser) men ta mina ord. Det kommer bli bra! Folk förändras, och växer upp!

9 dagar kvar tills jag åker hem till kära Strängnäs, har inte längtat så här mycket på länge. vill åka nu!!!

RSS 2.0