kändisvän?!

Jag har precis avslutat ett långt och händelserikt telefonsamtal med en av mina bästa vänner.
Hur ska jag förklara henne på ett sätt som hon kommer hata mig på?! hehe, sättena är många min vän.
Hon är lite som min kändisvän, hon har varit med i idol, därefter fick hon sitt nickname - idolTezzi men nu senast så har jag bytt ut idol till färjan, där hon jobbar som sångerska på cinderella där kanal 5s serie "färjan" rullar, så det nya nicknamet är FärjanTezzi vilket hon hatar, när hon ser kamerna komma nära henne så försöker hon sjunka igenom jorden, men jag har då sett henne på TV, alltid lika kul! Om man inte kan träffa henne i verkligheten (hon bor utanför sthlm) så får man nöjja sig med att se henne på TVn :)
Nu lovar jag alla att hon sitter och är pissförbannad på att jag nämnt dessa saker, och det resulterar i att det är så roligt att blogga om det. När vi lagt på så märkte jag att vi pratat i två timmar! gött att det gratis att ringa människan! :)

Det är guldvärt att få prata med sina nära och kära, speciellt tezzi för hon suuuger på att svara i telefon när hon väl inte är iväg på cinderella och jobbar konstant, ingen täckning.

     

haha, massa kort finns det.

Hon har även förstört mitt sätt att se korv med bröd, speciellt om det är ketchup eller vitlöksdressing på, tack så jävla mycket.
You will allways be my zebra!

officially missing you.

Jag fortsätter att le tills du kommer tillbaka.


Grattis.

kenny skulle ha blivit 26 år gammal idag men grattis till dig min vän.
Hoppas du har det bra, saknar dig så det gör ont!

"himlen är oskyldigt blå"

i had a dream.

har ni någon gång haft en sån där dröm där man absolut inte vill vakna? En sådan dröm som skulle kunna vara en romantisk film. Denna dröm utspelade sig mellan två personer som har ett fint men lite stormigt förflutet, de träffades nu i somrades, och det fanns helt klart något extra där. De visste båda två att de inte hade så mycket tid att umgås, och en vacker dag var han borta. I min dröm i natt kom han tillbaka och tog henne i hans famn, viskade några fina ord i hennes öron, och för en minut så stod hela världen stilla. han tittade henne djup i ögonen och kysste henne. sen var han borta. När jag vaknade imorse var jag helt förstörd. kommer jag någonsin få träffa denna person igen?

Det finns två låtar som symboliserar dig, när jag hör dessa två så kommer jag ihåg sommaren 2008 med ett leende på läpparna.

"Hi ya soph, whats the stauri?"

Chris brown - With you / foreverRSS 2.0