did i see a smile there?!

AND IM BACK IN THE GAME :)

that's all!

jaha, och sen då?

precis så känns det nu, då man inte vet något, och man går runt och tänker sönder en. jaha? och sen då? vad händer nu då? tänk om det är så, tänk om det är si... åh, jag tror jag blir galen. Och den förfärliga väntan på att få svar, eller bara veta något... när liksom? herreguuud...
men men... im still holding on.

marknad i all ära!

Inte visste jag att alla marknader är i oktober, nu bevisar jag än en gång att jag är lite blond! men den bjuder jag på.
Marknaden i arvika var en klass för sig.  Men allt började inte som man tänkt, tåget var såklart försenat och redan då försvann humöret lite, kom till arvika ungefär en timme senare, men min jävla väska som hela tiden ramlade omkull, hjulen fungerade inte riktigt som det ska.
Marknaden var jätte trevlig, tjejerna hittade strumpor i godis om madde sitt kött... fråga mig inte vad det var, men det såg och smakade skumt :) när alla andra gick och kollade efter grejor väntade jag bara att få börja förfesta, för vi stannade kvar tills dagen efter.
vi tillbringade kvällen på vandrarhemmet, det var vi, en familj och ett gäng killar, som var i åldern 16-19 de ville gärna förfesta med oss, men inte riktigt våran stil, eller ålder... men roligt var det. vi gick senare till ett ställe som heter TikiRoom, att jag kommer ihåg kvällen är fantastiskt, haha... säger inget mer :)

     

dagen efter var en pina, var tvungen att lämna vandrarhemmet kl 12 men att tåget gick inte hem förrän 18... bakis och dann, kan inte beskriva känslan av att vara hemma sen.
måste också påpeka att dagen efter fick vi reda på att vandrarhemmet var ett kristet sådant :) haha!


Sen var det återigen marknad i strängnäs, och det menas med marknad, träffa familjen och kompisarna, och såklart utgång. jag hann även med att jobba två dagar, tillbringade en vecka i strängnäs. Rätt skönt faktiskt.
Marknadslördagen tillbringade jag med caisa min bästa vän, man ses inte så ofta längre så man får ta vara på den tid man har, sen var det förfest hos maddes pappa. Det blev en hel del festande och roliga återseenden med kompisar på BK (återigen, BK står för Bar och Kök)

   

det var gött att träffa tjejerna igen! roligt att man har blivit en sån som kommer hem till strängnäs när det är någe speciellt, typ marknaden, strängnäskalaset och tjejkicken... osv.
roligt också att alla tjejer samlade ihop en fest, en äkta tjejfest :)

jag blir helt tokig på mig själv...

för drygt tre veckor sedan köpte jag tågbiljetter till Arvika, som jag ska använda på lördag. Jag la ner dom i min svarta väska och tänkte, nu får de ligga där tills den dagen vi åker, idag skulle jag kika om vad det stod på biljetterna, tror ni att de ligger kvar i väskan? NEEEJ! biljettjävlarna är borta, och jag har letat efter dom, och hittar dom inte. jag blir alltså knäpp på mig själv.

det är som när jag skulle åka till veterinären med Diesel (för övrig skrev det Disel på pappret) då hittade jag inte kattburen, hur fan kan man tappa bort en helsike stor kattbur??? "någon" hade lagt den i en kartong i mitt sovrum, i en kartong??

den som tar mina grejor och lägger de på helt andra ställen kan väl meddela mig :)


a la Madde-Weekend

jag tycker det är riktigt kul att läsa när folk kommeterar min blogg, men för att få kommentarer måste man ju därför skriva i sin blogg har jag upptäckt.
Diesel får nu tillbringa sin andra natt på karlstads smådjursjukhus, efter att ha en mage och blåsa som inte är som den ska. Förhoppningsvis får jag åka och hämta honom imorn. Min ekonomi vill att han ska hem imorn.
Folk säger "det är bara en katt" men jävlar i min låda vad jag mått dåligt nu när han har mått dåligt.

the-madde-weekend har varit fullkomligt gaalen! torsdag till tisdag... Och jag som var värdinna för hennes visit här, var ju flitig att visa så mycket av staden, då syftar jag på uteställen. Det blev arena på studenttorsdag. Hamnade på efterfest och tillbringade natten på campus, där jag sov gött men mina medmänniskor inte kunde sova för tydligen, vilket inte är sant, så snarkar jag? jag??? nejdu!!!

fredagen blev det först bakismat och sova bort hela dagen, och sen gratismat på after worken, sen var det musikquiz på rumpan, vilket sööög denna gång, jag har alltid tyckt om mq där men det var nästan helt nya studenter där och jätte svåra frågor, not my cup of tea.

lördagen var det fest på schemat igen! Hos dennis denna gång, då det bjöds på skönsång hela förfesten, jag lovar, vissa är verkligen tondöva. Väl ute på Nöjes var det som en stor ta-kort-orgie på dansgolvet, alla tog kort på varandra med allas kameror, och även kamerakillarna tog kort och blev fotade.. hm... en rolig kväll, och madde hade kul, vilket är huvudsaken när hon är på besök :)idol, desperate housewifes, idol, gray's anatomy, idol.... bara tv heeela tiden!!!!

RSS 2.0