chris brown

Har han förstört sin karriär? Kommer Rhianna förlåta honom? det finns många frågor... han har nu gått ut i media om sin ånger. vad tror ni??
Jag är besviken, och om man varit med om att misshandel funnits i hemmet, så är det fortfarande inte en ursäkt. eller????

days go by...

Seriöst, precis, så seriös är jag med denna blogg, jag lovar hela tiden att jag ska bli bättre, vilket jag även vill vara, det är kul att blogga, men nu har jag dessvärre inget fritid att kunna sitta och surfa, mitt jobb tar all min tid. sommarlov och semester, vad är det? vad betyder det?? men ska jag skriva ett inlägg varje dag, så blir det bara om jobbet, och att jag jobbar varje dag. Jag får helt enkelt låta det gå några dagar o sen skriva... men då glömmer jag lätt bort att skriva.

det känns som att sommaren inte har börjat än, är detta verkligen sommarlov? det känns som att inget kan mäta sig mot förra sommaren. pratade me mjuls häromdagen då vi båda kom överens om att sommaren inte börjat än, men hinner den börja någon gång då?
min enda utflykt var till sthlm när nathalie-kompis fyllde år, vi hade jätte trevligt. vi drog till södra teatern och drack "jordgubbskyss" (drinken hette så)

Jag kan inte påstå att festandet har varit så bra heller, fan, det har alltid varit jobb, men nu i helgen så släppte vi tyglarna, ibland måste man få vara människa. De tre musketörerna drog fram dansskorna och begav sin till U-bars dansgolv och gjorde sånt vi alltid gör tillsammans! party all night long!! just the three of us!


imorgon kommer mamma hem från irland, hon har varit borta i två veckor, hoppas hon har köpt mig något fint.
Jag måste tipsa om en sån himla bra låt innan jag avslutar dagens inlägg.
Daniel Merriweather - impossible

my time!

För att ta mig som en naiv tjej hade du fel, hur vågar du leka med mig?
varför bråkar du med mitt huvud, jag tror verkligen inte att du förstår...
Jag tar ingen skit, kom för fan inte och knacka på min dörr.
I dagsläget är du inte värd något, jag har hört allt förrut, varför skulle denna gång vara annorlunda?
Säg inte heller hur jag ska känna, eller att du vet hur det känns.
Jag har bestämt mig, jag mår bra utan dig!

Jag sitter och tänker på alla dessa gånger du fått mig att gråta och även så förvirrad med allt ditt prat.
Jag är så trött att hela tiden försöka sträcka ut min hand utan att du står där och tar emot den.
Jag tänker även på alla gånger du har fått mig att må illa, jag trodde en gång i tiden att jag inte skulle klara mig utan dig.

Vad tänkte du på när du förlorade min tillit?
 

Piss off!Idol

De visade en dokumentär om Michael Jackson idag på MTV, om hans liv och framgång, ont och gott. De visade en snutt från videon till "black or white", då mamma nämnde att jag älskade denna låt när jag var liten, den släpptes när jag var fem år gammal, och den var det enda låt jag lyssnade på. Jag har alltid tyckt om MJ, han har alltid gjort grymma låtar, både som soloartist och med J5. Han var nog min första idol, har några LP singlar med han, vore kul att leta upp dem och lyssna på igen! Hoppas han får ro i sin själ nu! 2009-06-25
Sommarens första åska och blixt fick mig att somna genom att hålla madde i handen, jag är så sjukt rädd för sånt, speciellt när vi ska sova, om inte madde varit där, hade jag seriöst inte överlevt natten :P
Hon var också dum mot mig under natten, när jag väl somnat, då sov jag. Och idag upptäckte jag att "någon" tagit kort på mig klockan 04.00 för att jag tydligen såg rolig ut när jag sov... hmm... payback is a bitch! madde får häromed sova med ena ögat öppet!!! mohahahahaha!! (monsterskrattar för mig själv)

somliga är...

* somliga är helt respektlösa mot andras tillhörigheter...

* somliga har rätt taskig koll på vad som är okej och inte vad gäller mig...

* somliga tror att några månader inte är en speciellt lång tid att höras på å att det e okej och höras iaf...

* somliga tröttnar jag bara på i allmänhet medans jag inte kan få nog av mina kära vänner ...

* somliga förstår inte vad de betyder för mig medans somliga gör det =D

* somliga förstår inte att man inte ska säga dumma saker om somliga som somliga gör...


* somliga e skit


* somliga älskar jag med hela mitt hjärta. Kärlek till er. <3

RSS 2.0