Kenny Larsson

Jag visste att denna dag skulle komma, då allt upprepar sig, alla minnen kommer upp igen och känslan av att du inte finns längre skrämmer mig. Igår hade jag en liten dust när ditt ansikte var mycket starkt.
Imorn kommer jag hedra min vän! för den han var, för han var en sådan glädjespridare och skön dude!
 
Det enda kort som jag har på min dator här i karlstad med oss tillsammans.
(kenny, olinsson och jag)

Din själ lever vidare i oss alla.
Älskade Kenny, jag saknar dig enormt mycket.
|2007-05-25|

längtar till nollningen ht-08

Nu är nollningen på G. Var på LÄSK-möte igår om att vara fadder och fick reda på schemat.
Åh, mina minnen från min nollning kommer tillbaka! gud va jag längtar.

http://laskhostnollning.blogg.se/

       

11 dagar kvar i skolan! sen bär det av till Staden Vid Mälaren med kissarna för att jobba och njuta av sommaren.

Viking Line och Eskilstuna i all sin glans!

Ibland måste man ta ledigt från allt för att känna lugn och harmoni. Det behövde jag verkligen efter tre veckor praktik i väse med små barn. Jag bestämde mig för att följa med tjejgänget på kryssning för att fira Tezzi, något som jag seeent skulle glömma! Startade äventyren hos barro dagen innan, där caisa och jag nattade över. Grymt kul att träffa tjejerna igen. Redan på bussen till stockholm så öppnades första ölen, andra ölen och tredje ölen. Medan jag och caisa var inne på våran första och njöt hade barro redan druckit upp sin. Det är ett liten mysterium för att barro är en jävel på att prata, ett exempel på det är när vi ska åka ner till bussen, då hon pratar sönder taxichaffisen så han glömmer sätta på taxametern! så det är också positivt med hennes babblande! men iaf, back to the bus! Hon hann dricka upp en hel öl när vi bara tagit några klunkar... medans tiden gick och gick så fylldes munnen upp med mer dricka, tina den söta tösen blev kanske för snabbt lite för full och hennes ögon blev lite röda, då hon menade att det var pollen! hörrö, jag har aldrig hört talas om att det finns pollen i en hytt! ingen gick på det! Allt efter som så blev vi mer kalas, en pinsamt situation inträffade i baren, då vi satt och samtalade med några, då caisa börjar rynka pannan och ändra färg i ansiktet, hon kollar upp och ursäktar, vänder sig om och lägger en klick spya bakom sig, vänder tillbaka stolen mot oss igen men lika snabbt vända bak för att ge hennes lilla klick en vän. sen var det som inget hade hänt, vi gick tillsammans till hytten där hon lite lätt däckade i sängen, med soppkorgen brevid sig. I hytten brevid sov redan tina när carro kom instamplandes, hon sätter sig på sängkanten och märker att det fanns något att plaska i på golvet. utbrister - tina? har du spillt vatten på golvet. sanning var att det va inte alls vatten utan lite innehåll från tinas mage... not nice.
by the way, så va man ju ingen party-pooper som däckade eller spydde, sophie var fortfarande full dagen efter när det var dags för lunchbuffén!
     

Väl hemma i Eskilstuna igen så fick jag en sån obehaglig ögoninflammation, caisa kallade mig för nykläckt kinesbaby... det gjorde ont och kunde knappt se något. Jag och carro var så bakis så vi somnade gott i hennes soffa, jag liggandes som ett lik men händerna på magen och små bomullstussar för ögonen och carro vid fotändan i fosterställning.
På lördagen så blev det fika med ett kärt återseende, dock såg jag ut som en påse skridskor, men men... vi satt på mitt favoritCafe i etuna - Cafe Sylvia hela eftermiddagen sen när jag tyckte att solen började bli för varmt gick vi hem till min vän. Sophie som inte hade fått i sig någe mat blev bjuden på öl, som hon sen kände av! vadå lättpåverkad?
På kvällen beslöt vi oss tjejer att göra stan osäker, så vi drog ut på Raw, har inte varit där sen jag o caisa hade våran gemensamma 20 årsfest!
   
Jag tycker det är så svårt att säga hejdå...

Foot in mouth and head up ass,
Why did ya come and mess upp my head?

RSS 2.0