Baby got back!

Nu ska jag försöka att inte klicka fel så hela inlägget försvinner! hehe...
hm, ett tag har gått sen jag var aktiv här, det är för att  jag på sista tiden har haft VFU som alla andra samt en massa skolarbete, då blidde det så men vi ska väl få någon lösning på det hela, hoppas jag.
Ja, var ska jag börja, den sista tiden har ju jag varit lite isolerad men lite socialitet har det nog varit. I torsdags exempelvis, då det var utgång, ingen planerad iofs, jag föll för det sk grupptrycket då jag kom relativt sent till matti där alla redan var BRA i gasen och hade roligt, men sen eftersom så blev trycken för höga så tillslut stod man på dansgolvet på arena och rockade loss, jaha... hur komma hem då? inga pengar till taxi och nattbussar existerar inte en torsdag i karlstad... Jag fick gå hem, der resulterade i att dagen efter så va näsan full med snor och halsen ömmade, bra tänkte jag när vi ska sjunga nästa vecka. Kommer ALDRIG gå hem igen.
Fredagen var rätt seg men runt tre så började jag leva igen, då jag och sven skulle ha dejt på blue moon bar, med oss hade vi madde, ett mycket trevlig sällskap, vi åt studentmiddag som menas när allt är gratis, Blue moon bar har gratis tacobuffé på fredagar... man märker när studenter inte har pengar, då är vi där!!! Hehe...
Bröderna haaks spelade också, jävlar va dom är bra, tycker jag, speciellt när ena broderna imiterar E-type, han får  att skratta. Maria och Johannes kom sen, det var en mycket trevlig afton.
     
Det var ju det där omtalade Melodifestivalen på lördagen, jag mådde inte så bra, hur förkyld som helst, och den där konstiga sjukdomen bakissmällus så det blev en lugn kväll hos madde, vi åt på McDonalds och köpte med oss godis och annat gott... Charlotte vann, vilket jag och madde hoppades på. Har inte följt MF detta år, hade inte hört nån av låtarna så den var bra.

Nu är man "ledig" i två veckor, inte riktigt ledig men inga lektioner, nästa helg blir det att åka till stränkan!"man måste ta konsekvenserna av sina handlingar"

Är gräset grönare på andra sidan?

Åhhh... jag skrev ett bra och långt inlägg, sen råkade jag stänga ner rutan, wipsss.. .så va inlägget borta, fan va förbannad jag blir. Nu är jag för trött för att skriva om hela skiten. Återkommer snart...

I sommar får jag träffa min prins igen!

"Det man inte vet, lider man inte av, men vad händer när det man undanhållit kommer fram?"

Mamma, om två veckor, hold on!

VFU hela veckan

Jag var lite skeptisk mot min VFU-plats först, men det var därför jag inte är van med icke-montessori pedagogik, nu efter några dagar har det gått bra, måste dock släppa tyglarna lite... förstå mig rätt.
Fick lite skit av mamma idag att jag sällan skriver, hon uppskattar bloggen så mycket, då hon får en inblick i mitt liv, som studerande party-nisse. Men om jag ska vara ärlig har jag inte haft tid eller nåt att skriva om.  Det har varit sisodär när sista tiden, en stor saknad har dragit ner humöret lite. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa min irländare igen. Vi har dock daglig kontakt och vi får väl se när jag tar flyget dit :) har även haft fullt upp med skolarbeten så jag glömt bort vad ett socialt liv innebär. Imorn är det fredag, det menas med ledighet och rumpan på kvällen. På lördag är det rep hela dagen med Sötlikör, då ska låtarna sitta innan söndagen, då vi ska sjunga i en kyrka... eller nåt, har så jävla dålig koll. Emelie och Dennis har fest på lördag, men för mig blir det en vit-fest, får inte vara bakis eller trött när man ska sjunga, inte bra då!

Satt och kollade igenom va folk tycker om mig, angående ett gammalt inlägg... ett som värmde i själen var vad emelie skrev om mig, vad de första intrycket var - En glad människa som fyller rummet med värme. Och jag blir så obeskrivligt glad av det. Tack så mycket, det betyder mycket för mig.

Nu är det sängen som väntar, en dag i VFUs anda!
god natt era troll där ute, dröm sött (helst om mig då)

Miss my mommy!

RSS 2.0