jag vill veta vad kärlek är...

Jag måste ge det lite tid, för lite tid gör mycket när man behöver tänka, jag måste nog läsa mellan raderna om det är så att det kommer göra mig kyld. I mitt liv har det varit smärta och hjärtesorg, vet inte om jag orkar med det igen. Jag kan inte stoppa det nu, jag har kommit så långt på min väg. Jag vill ändra på mitt rätt så ensamma tillvaro.
Jag vill veta vad kärlek är, jag vill att du visar det för mig, jag vill verkligen veta, och jag vet att du kan visa det.
Jag kommer låta det ta lite tid, att kolla runt lite, jag har inget att dölja... hoppas att jag funnit det jag letat efter.


Jag vill veta vad riktig kärlek är och vad det betyder igen...
jag vet att du kan visa den för mig.
låter jag dig? låter du mig?
Julen 2009

Jahopp, man planerar och ser fram emot julafton ett helt år (för somliga) och när den väl kommer så schvissar den förbi på fem röda. men för så kändes julafton som en lång evighet. Började jobba halv ett och slutade halv tio, JA, hela jävla dagen, men grymma pengar :) det var många av våra mysiga pensionärer som var hemma hos deras familjer o de som var kvar ville lägga sig tidigt efter all mat och dryck. så runt fem fanns det inget att göra, visseligen är det skönt när det är lugnt, men inte FÖÖR lugnt...

men min jul började dock tidigt på morgonen, då vi hade en helt underbar familjefrukost, där jag fick mina julklappar, jag fick en jätte fin ring, en digital kamera, en kalender, ett halsband, burkar (fina gamla) sen var det tid för jobb. på kvällen blev det mys hos en vän med öl o julklappsutdelning. :)

sitter just nu själv och tänker, massa olika tankar rullar runt i skann på mig. Och lyssnar faktiskt på Mariah Careys cover - i want to know what love is. det är fan frågan???

God Jul!!

Imorgon är det julafton, men för första gången, så långt jag kan minnas så har jag inte fått någon julkänsla, ska jobba hela julen och det är nog därför. snön ligger som ett vackert vitt täcke på marken, ljus i varje fönster... men vart fan har min julkänsla tagit vägen?? vill ha den nu!! :)

God jul på er alla där ute.

strängnäs

har ni någonsin hört uttrycket "det blir aldrig som man tänkt sig"?? - kan säga att det är en riktigt bra beskrivning på mitt liv. jag vill planera upp det, men sen kommer det störningar, små störningsmoment, som jag visseligen inte har något emot, men hur blir det sen?? försöker att inte tänka på det... jag tar det som det kommer, lever för dagen. orkar inte tänka framåt, för just nu, ser det inte så ljust ut. hate to say it but it's true.

Strängnäs i all ära. Im home!!


What's going on?

Igår var det tjejernas kväll och alltså bara brödfest (killarna har ju alltid sina "korvfester"), det resulterade att backstreet boys låtar, olika sorters danser, skratt, mycket kort, Våghals och pinsamheter som bara tjejer pratar om! Det var en mycket lyckad kväll, kände jag. Sista utekvällen med damerna innan man åker tillbaka för julen. Det blev ankan, i vanlig ordning! och vi dansade loss hela natten! den skönaste kommentaren var när Ewa på något sätt fick hål i strumpan, som hon verkligen ville uppmärksamma... då var det någon som kläckte ur sig "bättre med ett hål i strumpan än ett finger i rumpan" - och jag håller med.

jag och Ewa tog den där förbannade sprutan idag. Hur jävla nervös som helst, jag har sprutfobi, jag fick till och med ligga ner när hon tog den, fick andas lugn och hon var mycket snäll och omtänksam. När vi skulle gå kände jag att jag behövde luft, helt svimfärdig.

Ibland blir det inte riktigt som man kanske har tänkt sig... jag har känt så hela dagen idag. tänker tillbaka, och frågar mig själv, vad fan hände? eller jag vet ju vad som hände, men hur? eller va?

När en dörr stängs, så öppnas en ny, fast bara lite länge bort...

The Twilight Saga

Jag ser på flera håll att folk frågar sig om Twilight saga. vissa blir helt besatta av den, vissa avskyr den.
jag tycker om den, jag tycker om själva komceptet och att kärlek faktiskt existerar i våran värld. visseligen inte i min men i filmernas värld kan allt hända :) jag skulle vilja vara Bella, fast samtidigt, jag skulle inte kunna vara så Cool som hon, inte heller om man fick välja mellan en vampyr eller ett muskelberg (het som fan)
jag och empo delar iaf intresset av Twilight.

se den, om ni inte redan har gjort det.
jag lovar, ni blir inte besvikna, men bryr er inte om ewa o jon, som somnade under filmen, de var bara trötta :) haha.Edward, Jacob och Bella.

ett förvånad hej

"hey sophie...p**l here just want to say a quick hello and hope that your keeping well heard your in i****d quite a bit you should pop down to see us all somtime talk soon."

Det kom som en våg av knivar genom min kropp, jag var inte alls beredd på det. först blev jag rädd, men med olika känslor blev jag innerst inne glad, att du inte glömt mig. alla minnen kom upp igen.
tänk att få se dig igen. fast det du gjorde mot mig gjorde jävligt ont.


RSS 2.0