3 dagar kvar...

Snälla, kolla in i mina ögon, då du kommer att se var du betyder för mig. sök i ditt hjärta, och din själ... när du väl har hittat mig, behöver du inte söka längre, för då vet du att jag är här för att stanna. Om du ser mitt hjärta längst vägen, förstår du även att det finns inget att dölja. ta mig för den jag är, allt jag säger är det jag känner. jag lämnar dig aldrig, finns alltid vid din sida. ord är bara ord, men känslor är inte BARA känslor...

snälla,förlåt mig.

Det känns fortfarande som våran första natt tillsammans, känns som våran första kyss och allt går bara bättre och bättre. Ingen kan detta bättre än vi. Jag håller fortfarande i att du är The one. Jag kommer ihåg den gång våran blickar möttes för första gången, samma känsla får jag men starkare och starkare, så att jag vill älska dig längre. You still turn the fire on! snälla, förlåt mig men jag vet inte vad jag gör. snälla, förlåt mig men jag kan inte sluta älska dig. Denna smärta som strömmar igenom min kropp, snälla förlåt mig men jag behöver dig. Jag vill att du ska kunna lita på mig, för att allt jag sagt är sanning. Vi är på god väg, vi kommer bara närmare och närmare varandra, din lukt sitter fast på mina kläder. jag minns allt, jag minns alla steg, jag minns dig. "One thing I'm sure of Is the way we make love And the one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm prayin' That's why I'm sayin'... " Bryan Adams - please forgive me.

Now im gone...

Daniel Merriweather är och har varit en liten favorit under sommaren, han texter har stämt in på livet här i strängnäs på gott och ont. på hans nya skiva "love and war" har alla låtar på något vänster liksom klickat in i känslor och sånt som händer i vardagen... Ja, jag mår bra. står här med gatulyktan som ljus och funderar, är det menat för mig? hur spenderar jag dagarna? och alla de andra? life goes on, i know, men kan man inte bara stanna upp tiden lite? för att lära känna tiden lite bättre? går det? "now my clothes smell like cigarettes, but i don't smoke at all."

Kennys minne

Fler hedrar Kennys Minne Dubbelt så många deltar i årets fotbollsturnering Åkers Styckebruk På lördag är det dags för avspark i fotbollsturneringen Kennys Minne på Bruksvallen. Åtta lag har anmält sig och det är en fördubbling mot förra året. – Vi gör det här för att hedra Kennys minne. Han var ett föredöme både i attityd och ödmjukhet, säger Mikael Blomdahl, ordförande i -Åkers IF:s fotbollssektion. För drygt två år sedan avled lagkaptenen Kenny Larsson under en seriematch mot Hälleforsnäs. 24-årige Kenny segnade ner mitt under matchen och hans liv gick inte att rädda. Dödsfallet kom som en chock för hela klubben och Kennys omgivning. För att hedra honom och de egenskaper han hade startade klubben förra sommaren en fond men också en turnering som döptes till Kennys Minne. Den gången deltog fyra lag och Hälleforsnäs vann – laget som Kennys lag spelade mot den där ödesdigra dagen. I år kan inte Hälleforsnäs IF vara med men åtta andra lag har tackat ja: Fogdö IF, Härad IF, IK Viljan, Örnens FF, IF Verdandi, IFK Mariefred, Stallarholmens SK och Åkers IF. – Vår tanke är att göra turneringen större och större för varje år, säger Mikael Blomdahl som välkomnar publiken till Bruksvallen under lördagen. Jag kan inte beskriva känslan att komma ner och se hur betydelsefull kenny var. Du är och kommer förbli våran hjälte. Du lever vidare inom oss.

RSS 2.0