ny kurs...

Åh, förra året var så himla mysigt, estetikt lärande var hur underbart! man ville till skolan varje dag, för att leka och lära sig hur man kan lära genom lek, vi hade även många andra projekt. satt och kolla runt på datorn, som jag för övrig håller på att rensa, då hittade jag videon och bilder från vårat eldkonst projekt, när vi var "dessert of ice" som menas att öken möter is och hur man kan visa det genom dans.

Det var jätte häftigt att uppträda denna dans på en brygga,en mörk kväll vid värmlands museét, för hundratals folk! det var mäktigt!!!


Lyriklektion som gick över styr.

Första lektionen som vi börjar tidigt, vilket resulterar i trötthet från många. Jag, thomas och david i min klass, skulle skriva en dikt, en "fem punkts dikt". Jag som ensam tjej mot dem, som är typ "bill & bull" hamnar då i underläge, och de bestämmer sig för att skriva en liten dikt om Sågar, ja, Sågar... behöver jag säga mer?
dikten går såhär:

"såg
Kall, hård
Biter, gnisslar, sågar
Kapar till 2" 4"
Fogsvans"

verkligen helt underbart!! jag undrade då vad en fogsvans var, för i min värld, finns det bara namnet såg, inte visste jag att det finns hundra olika. Så min snälla klasskamrat David, gjorde mig ett litet Såg-lexikon för att sen ha med mig överallt så jag vet, om det skulle dyka upp en såg, så skulle jag veta exakt vilken slags såg det var. Tack, david! säger bara att hämnden är ljuv!!! :) haha!


im back

Nollning i all ära, men nackdelen är att plugget fös liksom åt sidan! vilket inte är en sån bra start på den nya kursen jag läser. Om jag ska vara helt ärlig hinner man inte med alls så mycket, jag har inte ens haft tid och ringa mamma för att säga att jag lever och mår bra. Många tankar och saker hinner man inte med, städade idag, typ första gången sen jag kom hem, och JA, det behövdes. Jag kunde inte sova i natt, det var som alla tankar som virvlat runt i huvudet sen jag kom tillbaka hit samlades i natt för att göra så john blund inte kunde ta mig till drömmarnas land. Även nu ikväll så blev jag påmind av det förflutna. Att jag saknar dig så mycket ibland att det gör ont, och att du inte vill känna efter, eller att du inte gör något åt det. Är det såhär du vill ha det? vill du se folk lida, när du gör så mycket skada? Bara du har det bra??? se dig omkring, se smärtan och tårarna? På fredag för jag besök av åkerseliten plus en plutt. det ser jag fram emot!!!

RSS 2.0