sommaren

Har nu lämnat K-town för att ha åkt hem till staden vid mälaren / gula rosornas stad - strängnäs... och va tror ni hände när jag kom hit, som allt händer? jo, Sophie blir sjuk. inte nog med det, halsfluss också! bra start på sommaren, not!
men jag hann med lite i alla fall, han gå på BK-festivalen (nej det är inte burger king) för att kolla när mina vänner sjöng på scen. och sen festa med alla efter, min kära kusse kom dig, hon var rätt dragen, och det blev ombytta roller, jag fick ta hand om henne :)
   
Även åka en sväng till eskilstuna för att träffa mina goa vänner där, det blidde en kväll utan dess like, må jag säga!
Vi satt på en uteservering och blev rätt fulla allihoppa!
När det väl var dags att sova, så fick jag dela säng med caisa och en kille som hetter freddie, rätt intressant när jag vaknade, då caisa låg sked med mig, hon låg och höll om mig med ena armen och ena benet på mig, och sen låg freddie likadant på caisa, att ingen tog kort på't. hade verkligen varit årets bild!

en ängel saknas på denna bild, och det är tezzi!
caisa, jag och barro!

skulle ha jobbat idag, fuck säger jag bara! men förhoppningsvis kommer jag till vårdcentralen idag (dom suger i strängnäs) så jag kan få lite medicin åt detta onda i min hals för att kunna jobba på måndag!
ska försöka bli bättre på att blogga i sommar för er i karlstad.

simma lugnt.

ibland så...

Jag har ingenting emot kristna, alla har sin egen tro men när amerikanska kristna försöker ta över världen och predikar om att homosexualitet är fel och allt som har hänt här i världen är för att gud vill få bort ondska blir jag lite sne, satt och kollade på ett klipp på youtube från Tyra Banks show där en familj som heter Phelps där modern läxar upp sina barn om att är du homosexuell hamnar du i helvetet osv.  De kommer senare in på alla naturkatastrofer, 11 september, tsunamin osv. och då sägs det att vi i sverige är homosexuella, har sex med minderåriga och därför var det bra att så många av oss i sverige dog under tsunamin. och tar även upp den där prästen (kommer inte ihåg hans namn) han som predikade om homosexualitet och fick fängelse för det.
 Det blir jag riktigt jävla arg på, de anser att de som var på semester i thailand då tsunamin inträffade behövde hamna i helvetet. Det som hände där har INGET att göra med Guds verk, det har med hur våran jord och natur arbetar. Många av oss svenskar förlorade familjemedlemmar och vänner.
Senare i klippet så blir hennes döttrar intervjuade, och dom två är så hjärntvättade så det finns inte. Jag tycker så synd om dem.
Tyra är så bra på det sättet att hon tar inget personligen, hon har svar på tal och att man måste få tänka själv.

Tyra: Do you have any friends?
-Not outside of our church, we don't want to be friends with the people of this world, our friends are the people who serves god.

kolla klippet så förstår ni varför jag reagerar.

http://www.youtube.com/watch?v=mEqlcxW8aS8&feature=related


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hittade ett annat klipp också... asså de jävla amerikaner gör mig riktigt jävla förbannad.
http://www.youtube.com/watch?v=l9Mta3zdavM&feature=related


RSS 2.0