"farväl falkenberg"

Filmen heter "farväl falkenberg" och det var väl lite så jag och Ewa kände oss när vi på torsdagen lämnade falkenberg... känner i dagsläget att jag absolut inte kommer återvända dit, om ja, så blir det nog under någon sommar... säkert fint då!
Jag tror att allt handlar om hotellet som vi bodde på, kommer inte nämna namnet på hotellet, men jag kan ärligt säga att det såg ut som ett gammalt ruttet bordell, och han som ägde stället såg ut som en hallick, en wannabe-stockholmare med nån konstigt göteborgsdialekt... även de som jobbade där var antingen tjejer från ryssland eller från thailand, ska jag fortsätta???? Vad hade jag gjort utan Ewa??
     
våran lilla mini-semester började dock i Göteborg, taxin kom och hämtade mig 05.40 på rud, och 06.03 gick tåget.
när vi väl var framme, skulle vi åt olika håll, hon till en skola och jag möta upp min moster Berra.
Måste punktera att jag varit i göteborg sådär två gånger i mitt liv, och då har det varit Liseberg i all ära, därefter har jag heller inte åkt "buss på räls" som jag kallar det. först satte jag mig på fel, och sen visste jag ju inte hur man tröck på stopp... och det pinsammaste var när jag satt helt själv kvar, och chaffören ropar ut till mig att detta var sista hållplatsen... jag ler lite försiktigt, skrattar till och går snällt av... hopp, tänkte jag då, vart fan är jag?? ringer moster, som har skratten uppe vid halsgropen, försöker förklara vart jag ska ta mig, efter en timma är jag framme, skulle ha tagit 10 min om jag inte åkt fel. Men samtidigt fick jag se lite olika delar av Göteborg!!! men men... man kan inte alltid vara bäst på allt!! :)
Hade en hel mysig dag med min moster!

för att återgå till falkenberg igen, så behövde jag och Ewa besöka deras systembolag för att klara av natten...
Vi hade romantisk middag på Harrys, då vi frågade bartendern vart man går ut en onsdag här... hon svarade, att det gör man inte... nehe, tänkte vi... vad ska vi hitta på???

säger bara, det är skönt att vara hemma igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0